top of page

Nu är det dags igen, för härliga dagar med Days of Trade i Malmö. Vi ses i de fina lokalerna i Slagthuset den 24-25 april 2023.


Denna gång är vi över 30 utställare, med fina varumärken inom inredning och lifestyle. Dessutom blir det föresläsningar, inspirationsytor, nätverkande och mingel.


För dig som inköpare/butiksägare, varmt välkommen att anmäla dig via länken nedan, för två härliga dagar i Malmö!


https://daysoftrade-apr23.confetti.events/


Ett nytt spännande varumärke presenteras i agenturen. Välkommen Project AJ 117! Säkert känner flera av er till märket, som är danskt, sedan tidigare, då det funnits sedan 2011 och startades av designer Charlotte Vadum.

Jag visar hösten 2023 nu i februari, och tillsammans med höstens fina kollektioner från M Wiesneck, kommer det att kunna ses i EMSA showroom fr o m 6 februari.

Här kan du boka din tid för ett möte;

1-3 feb Revolver Fashion Fair i Köpenhamn

6-12 feb i EMSA showroom i Stockholm

15-16 feb Hotell Flora i Göteborg

21-23 feb Helsingborg

27 feb - 10 mars EMSA showroom i Stockholm

'EMSA Showroom är en agentur med brett sortiment och produkter noga utvalda av ägaren Erika Mellberg, som har en lång bakgrund inom detaljhandeln. När vi utsåg EMSA Showroom till månadens medlem passade vi på att ställa några frågor till Erika och i intervjun nedan kan du bland annat läsa om hur det kommer sig att Erika valde att starta agenturen och vad hon tror är de viktigaste komponenterna för att sticka ut på marknaden idag. '


Läs hela artikeln när: https://www.tradepartnerssweden.se/news/manadens-medlem-maj-2022-emsa-showroom/

bottom of page